Dank aan Raak Elkaar Fonds

 

De afgelopen 2 jaren konden wij de kermismiddag voor gehandicapten niet organiseren vanwege Covid. Mede hierdoor kwamen wij recent tot de ontdekking dat ons mailingprogramma verouderd was, het belangrijkste communicatiemiddel naar onze deelnemers, vrijwilligers en supporters.

Via onze vrijwilliger Joost de Vet, werkzaam bij Van Raak Staal B.V., kwamen wij in contact met het RAAK ELKAAR FONDS. Het Raak Elkaar Fonds zegde ons een bijdrage toe om onze software snel te kunnen vernieuwen. De cheque wordt tijdens de kermismiddag op 26 juli a.s. uitgereikt. Onze hartelijke dank hiervoor.

Het RAAK ELKAAR FONDS is in 2022 opgericht vanuit de VAN RAAK GROEP. Zij initiëren en faciliteren maatschappelijke projecten binnen de omgeving van hun medewerkers. Hun missie is werken aan een grotere maatschappelijke betrokkenheid voor hun medewerkers en hiermee voor de onderneming. Dat doen zij onder andere met projecten rondom de thema’s vrijwilligerswerk, sportiviteit en muzikaliteit. Dichtbij huis helpen zij diverse maatschappelijke doelen via hun medewerkers. En door die projecten maken hun medewerkers het verschil met vrijwilligerswerk. Een mooiere wereld bouw je samen! aldus het RAAK ELKAAR FONDS.

Meer info via www.vanraakstaal.nl/raakelkaarfonds

Grandioos feest

Op dinsdag 26 juli 2022 was het dan zover en konden wij (na 2 jaren uitstellen) de 50e kermismiddag gehandicapten gehouden.

Er hadden zich 1.130 deelnemers ingeschreven voor deze middag. 

Om 12.30 uur kwamen de deelnemers bij volgende horecazaken Café Marktzicht, Café 't Uilennest, De Draaierij, Gourmet Market, IJssalon Intermezzo, Restaurant Dadawan, Restaurant The Talk, Brownies & Downies, Café Bakker, Restaurant Sushi Koi, Bruin Kafee, 't Taphuys, McDonalds Centrum, Kim's Kroeg en Domino Pizza de deelnemerskaarten ophalen. De deelnemers kregen hier een drankje aangeboden. Voor de deelnemers en begeleiding was er een lekker worstenbroodje.

Om er feestelijk uit te zien had het kermisteam van de gemeente Tilburg gezorgd voor kleurige (oranje - blauwe - groene - gele en gijze) caps.

Om 13.00 uur werd de middag officieel door wethouder Maarten van Asten geopend en kon men met de deelnemerskaarten de kermis gaan bezoeken. Lopend over de kermis zagen wij alleen maar blije gezichten. Wij danken de kermisexploitanten dat zij ook dit jaar weer belangenloos hebben meegewerkt.

Moe maar voldaan gingen onze deelnemers om 16.00 uur weer huiswaarts.

Wij kijken terug op een geslaagde 50e editie van de kermismiddag gehandicapten.

Wij bedanken de gemeente Tilburg, onze vrijwilligers, medewerkers van het Rode Kruis en iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag, zodat de 50e editie van de kermismiddag een grandioos feest is geworden.

Medio juni 2023 kunt u zich weer inschrijven voor de 51e kermismiddag voor gehandicapten.