Afsluiting 2023

Dit jaar vindt er een muzikale afsluiting plaats van de kermismiddag voor gehandicapten op het podium in de Stadhuisstraat. Van 15.00 uur tot 17.00 uur treden hier op:

  • Joris van Lier
  • Frank de Men
  • Yannick
  • Miranda van Dijk
  • Patrick Jurgens
  • Joyce Beun
  • Jim Nijstad

Editie 2023

Op dinsdag 25 juli 2023 vindt de 51e kermismiddag voor gehandicapten plaats.

Na vorig jaar de jubileumeditie te hebben mogen vieren, kijken wij weer uit naar de kermismiddag 2023.

De opzet van de kermismiddag 2023 is gelijk aan de vorige jaargangen. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur worden de deelnemers ontvangen bij diverse horecagelegenheden op of rond het kermisterrein. Hier krijgt men het polsbandje en de deelnemerskaart uitgereikt en kan men de door de horecagelegenheid aangeboden consumptie nuttigen. Vanaf 13.00 uur (tot en met 16.00 uur) kan men de op de deelnemerskaart vermelde attracties bezoeken.

Wil je deelnemen aan deze middag dan moet je jezelf of als groep aanmelden. Dit kan door hierboven op “aanmelden individueel” of “aanmelden groepen” te klikken.

Dit jaar sluit de mogelijkheid om aan te melden op vrijdag 21 juli 18.00 uur.

Dank aan Raak Elkaar Fonds

De afgelopen 2 jaren konden wij de kermismiddag voor gehandicapten niet organiseren vanwege Covid. Mede hierdoor kwamen wij recent tot de ontdekking dat ons mailingprogramma verouderd was, het belangrijkste communicatiemiddel naar onze deelnemers, vrijwilligers en supporters.

Via onze vrijwilliger Joost de Vet, werkzaam bij Van Raak Staal B.V., kwamen wij in contact met het RAAK ELKAAR FONDS. Het Raak Elkaar Fonds zegde ons een bijdrage toe om onze software snel te kunnen vernieuwen. De cheque werd tijdens de kermis 2022 uitgereikt. Onze hartelijke dank hiervoor.

Het RAAK ELKAAR FONDS is in 2022 opgericht vanuit de VAN RAAK GROEP. Zij initiëren en faciliteren maatschappelijke projecten binnen de omgeving van hun medewerkers. Hun missie is werken aan een grotere maatschappelijke betrokkenheid voor hun medewerkers en hiermee voor de onderneming. Dat doen zij onder andere met projecten rondom de thema’s vrijwilligerswerk, sportiviteit en muzikaliteit. Dichtbij huis helpen zij diverse maatschappelijke doelen via hun medewerkers. En door die projecten maken hun medewerkers het verschil met vrijwilligerswerk. Een mooiere wereld bouw je samen! aldus het RAAK ELKAAR FONDS.

Meer info via www.vanraakstaal.nl/raakelkaarfonds

Grandioos feest

Op dinsdag 26 juli 2022 was het dan zover en konden wij (na 2 jaren uitstellen) de 50e kermismiddag gehandicapten gehouden.

Er hadden zich 1.130 deelnemers ingeschreven voor deze middag. 

Om 12.30 uur kwamen de deelnemers bij volgende horecazaken Café Marktzicht, Café ’t Uilennest, De Draaierij, Gourmet Market, IJssalon Intermezzo, Restaurant Dadawan, Restaurant The Talk, Brownies & Downies, Café Bakker, Restaurant Sushi Koi, Bruin Kafee, ’t Taphuys, McDonalds Centrum, Kim’s Kroeg en Domino Pizza de deelnemerskaarten ophalen. De deelnemers kregen hier een drankje aangeboden. Voor de deelnemers en begeleiding was er een lekker worstenbroodje.

Om er feestelijk uit te zien had het kermisteam van de gemeente Tilburg gezorgd voor kleurige (oranje – blauwe – groene – gele en gijze) caps.

Om 13.00 uur werd de middag officieel door wethouder Maarten van Asten geopend en kon men met de deelnemerskaarten de kermis gaan bezoeken. Lopend over de kermis zagen wij alleen maar blije gezichten. Wij danken de kermisexploitanten dat zij ook dit jaar weer belangenloos hebben meegewerkt.

Moe maar voldaan gingen onze deelnemers om 16.00 uur weer huiswaarts.

Wij kijken terug op een geslaagde 50e editie van de kermismiddag gehandicapten.

Wij bedanken de gemeente Tilburg, onze vrijwilligers, medewerkers van het Rode Kruis en iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag, zodat de 50e editie van de kermismiddag een grandioos feest is geworden.

Medio juni 2023 kunt u zich weer inschrijven voor de 51e kermismiddag voor gehandicapten.