Opgave Individuelen 2023

WILT U MEERDERE PERSONEN OPGEVEN, DAN KUNT U DIT HET BESTE DOEN VIA DE OPGAVE GROEPEN 2023

OPGEVEN WAS MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 21 JULI 2023 18:00

GELIEVE DE GEVRAAGDE GEGEVENS IN TE VULLEN EN DAARNA OP “VERZENDEN” TE DRUKKEN EN WACHT OP HET BERICHT DAT DE AANMELDING BEVESTIGD IS.

DE VELDEN MET EEN “*” MOETEN WORDEN INGEVULD.

TEVENS KRIJGT U TER BEVESTIGING EEN E-MAIL OP HET DOOR U OPGEGEVEN E-MAILADRES. ALLEEN ALS U PER E-MAIL DE BEVESTIGING VAN UW AANMELDING ONTVANGT, IS DEZE GOED VERWERKT.

OP 19 JULI 2023 ONTVANGT U PER E-MAIL BERICHT OP WELK PLEIN U BENT INGEDEELD EN WAAR U DE DEELNEMERSKAART OP 25 JULI 2023 KUNT OPHALEN. DE DEELNEMERSKAART MOET UITERLIJK OM 13.00 UUR ZIJN OPGEHAALD.

U KRIJGT 22 JULI 2023 PER E-MAIL BERICHT OP WELK PLEIN U BENT INGEDEELD EN WAAR U OP 25 JULI 2023 DE DEELNEMERSKAART KUNT AFHALEN. DE DEELNEMERSKAART MOET UITERLIJK OM 13.00 UUR ZIJN AFGEHAALD.

MOCHTEN ER SPECIALE WENSEN ZIJN, DAN GELIEVE DEZE PER E-MAIL (INFO@SWRGGT.NL) KENBAAR TE MAKEN. WIJ GAAN PROBEREN ZO VEEL ALS MOGELIJK MET DEZE WENSEN REKENING TE HOUDEN.

IK HEB DE PRIVCACYVERKLARING GELEZEN EN GA AKKOORD MET DE VERWERKING VAN DE BENODIGDE GEGEVENS ZOALS OPGENOMEN IN DE PRIVACYVERKLARING.

    LET OP DAT U PER E-MAIL DE BEVESTIGING VAN UW AANMELDING ONTVANGT! ALLEEN DAN IS UW AANMELDING JUIST ONTVANGEN.

    VANAF MEDIO JUNI 2024 KUNT U HIER WEER TERECHT VOOR DE INSCHRIJVING VOOR DE EDITIE 2024. HOUD DE NIEUWSRUBRIEK OP ONZE WEBSITE IN DE GATEN.